Perioada plafonare operatori

Urmare demarării încărcării de date in Platforma Plafonare de către operatori , Echipa Plafonare a constatat apariția mai multor erori datorate nerespectării condițiilor definite si impuse tehnic de către experții noștri.

Drept urmare Echipa Plafonare a răspuns si răspunde cu promptitudine solicitărilor pentru suport tehnic in vederea îndreptării erorilor apărute urmare încărcării datelor solicitate.

Facem precizarea ca data de începere a verificării si a determinării valorilor solicitate de către operatori, in vederea decontării sumelor aferente plafonării ,de la bugetul Ministerului Energiei, începe cu data ultimei modificări făcute de către operatori. Aceasta fiind data de la care curge termenul de 30 de zile.

Rugam operatorii sa studieze cu atenție Ghidul de Utilizare , sa viziteze secțiunea „Întrebări frecvente„ și sa parcurgă Notele de subsol aflate in partea de jos a Machetelor 1 si 2 , INAINTE de începerea procedurii de încărcare in platforma, in vederea pregătirii riguroase a datelor necesare.

Daca se respecta recomandarea noastră , timpii de analiza se scurtează si va permite experților sa verifice mai rapid si mai eficient datele încărcate.

Totodată adresam rugămintea operatorilor sa utilizeze DOAR adresa de mail : plafonare@anre.ro pentru solicitarea de lămuriri si clarificări ce țin de business core si adresa de mail: servicedesk@anre.ro pentru suport tehnic. Orice alta cale de comunicare, pe teme de plafonare, nu va fi luata in considerare.