ANUNȚ

Ghid de utilizare actualizat astazi 26.04.2023. Va rugam sa cititi anuntul din sectiunea anunturi, sa descarcati noul ghid, unde veti gasi 4 categorii noi si sa descarcati macheta de la sectiunea III, unde s-au adaugat cele 4 noi categorii.

Am operationalizat lunile Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie 2023. Va rugam sa cititi si sa completati conform Ghidului de Utilizare.

De asemenea am operationalizat machetele aferente Reincadrarii consumatorilor ce nu au beneficiat de plafonare in 2022, insa au avut un consum in luna de analiza, care se incadreaza plafonarii, privind datele, informatiile si documentele justificative prevazute de OUG nr. 27/2022 (Articolul 1 Alineatul (8)) pentru reincadrarea consumatorilor al caror consum înregistrat în anul 2022 se încadreaza în oricare din transele de consum prevazute la alin. (1) lit. a) si b), precum si în cazul clientilor casnici si noncasnici racordati începând cu data de 1 ianuarie 2022

ANUNŢ

referitor la aplicarea art. 23^2, alin. (4), lit. ii) din OUG nr. 27/2022

Vă comunicăm că termenul final până la care furnizorii trebuie să introducă datele necesare decontării sumelor de la bugetul de stat, pentru perioada aprilie-august 2022, pe platforma spv.anre.ro, este 31 decembrie 2022.

Totodată adresam rugămintea operatorilor sa utilizeze DOAR adresa de mail: plafonare@anre.ro pentru solicitarea de lămuriri si clarificări ce țin de business core si

adresa de mail: servicedesk@anre.ro pentru suport tehnic, in subiectul mailului sa fie #plafonare .

Orice alta cale de comunicare, pe teme de plafonare, nu va fi luata in considerare.